Thursday, July 17

YSKÄAIVASTUS

Heips! Täällä mä vielä vähän sairastelen (=yskin keuhkoja pihalle ja nenä punoittaa kaikesta niistämisestä) ja työtkin aloitin tällä viikolla. Nyt pääsen taas vähän vapaapäiväilemään ja vaan potemaan tätä flunssaa. Oikeasti, nyt kun en oo miljoonaan vuoteen ollut kipeenä, niin tuntuu mulle iskeneen oikein flunssien flunssa. Ihan kuin pöpöt yrittää kostaa mulle jotenkin tällain salakavalasti siitä etten oo niiltä saanut minkäänlaista oiretta vähään aikaan. Porukoillakin menee hermot kun narina kuuluu jo toiselta puolelta huushollia kun tämä neiti lantustaa menemään huoneesta toiseen. 

Ei se työskentelykään paljoa ole auttanut tähän paranemiseen, mutta on se kivempaa kuin kotona homehtuminen. Kotona olemisesta puheenollen, meillä vietettiin taas paluujuhlia kolmen muun vaihtarin kanssa täällä meidän partynavetassa. Niinkin hauskaa oli, ettei sitä kuvia edes halunnut ajatella. Ehkä pari selfietä pujahti jossain väleissä mutta siinäpä se! Miten teillä menee? Miten teitä on kesä kohdellut? Älkää sanoko, että tää pöpö on valinnut mut vaan uhrikseen. 

Blogin nimestä vielä - Sellaista vihakommenttia tulee suunnasta jos toisesta enkä sitten tiedä onko kyseessä se sama Anonyymi vai ei, mutta oma pinna on kyllä ihan täynnä näitä syytöksiä että olisin matkinut bloginin nimen joltain. Tarkoituksena ei tosiaan ollut kopioida ketään eikä mitään. En edes tiennyt tämän kyseisen sivuston olemassaoloa ennen kuin tämä rakas kommentoija päätti ilmoittaa. Mulle ei vaan ymmärrys yllä siihen, että miksi tämä kyseinen henkilö kävi juuri minun kimppuuni? Tein hieman tutkimusta tämän syytteen jälkeen (aka. Googletin "A Beautiful Mess") ja hupsansaa - vähintään kymmenellä blogilla on samankaltainen nimi. Mutta eilen, en tiedä olikohan sitten tämän päänsäryn takia, sain idean uuteen nimeen. Mun Youtube-kanavani nimi on anettetuulia ja sitten ajattelin että miksei blogini nimi voi olla anettetuulia myös. Totta, 13-vuotias Janina tuon käyttäjänimen keksi, mutta se on mun. Ja mun omana se todennäköisimmin pysyy. On se nyt erilaisempi kuin "My Life" blogit. Kai. 

Pitäkää huippu viikonloppu. :-) Videoehdotuksia otan myöskin vastaan!

10 comments:

 1. Oi miten kiva blogi sulla on, niin sisällöllisesti ja ulkoasullisesti (täh? :D)
  Sait lukijan ! :)

  more-than-we.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :-) Ja tervetuloa seuraamaan mun höpötyksiäni!

   Delete
 2. Blogia on muuten paljon mukavempi kirjoittaa, kun on keksinyt ns. taiteilijanimen blogilleen! :D Kannatan nimenvaihtoa.

  http://katvonyvon.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. jään seuraamaan tätäkin blogia :D seurailin aktiivisesti tota sun vaihtariblogias mutta en eksyny tänne ennenkun vasta nyt :P sulla on hirmu kiva kirjotustyyli ja oot tosi kaunis, sun juttuja on kiva lueskella! ^^

  http://washed-out-dream.blogspot.fi/
  19-vuotiaan valokuvaajatytön blogi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, no parempi myöhään ku ei milloinkaan eikö? Ihana kuulla että joku tykkää :>

   Delete
 4. Anonymous18.7.14

  Super söpö ulkoasu!

  - noora

  ReplyDelete
 5. mä lueskelenkin tätä sun blogia jo ja tää on kyllä aivan ihana! samoin kun se vaihtariblogikin:)

  http://oonaaino.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos hirmuisesti, kiva kun tykkäät :-)

   Delete