Thursday, August 21

CHEM IS THE ONE WITH SHAPES, RIGHT?

Sellainen kituminen takana ettei mitään rajaa. Tuo sääkään ei kauheasti ole auttanut tähän mielialaan! Mistä tuo kaikki sade oikeasti tulee? Ei tänne mahdu vettä enää mihinkään. 

Kuitenkin tuota syksyä oon odotellut, Texasissa ei lehdet vaihtanut väriä mihinkään muuhun kuin ruskeaan ja pian niitä jo haravoitiinkin maasta. En malta odottaa näkeväni metsät ihan eri värisinä taas. Tää viikko on kyllä vietetty ihan tyytyväisenä sisätiloissa. Sanaa tyytyväinen hieman liioiteltuna kun sain keskiviikkona uusia puolentoista vuoden takaisen kemiankokeen. Voi sitä ilon määrää kun sain selville viikko sitten että se koe olisi tiedossa, puhumattakaan että saan kunnian opetella koko kurssin viikossa. Tämä tyttöhän ei sitten millään mene kyseistä kurssia uudelleen, eipä olisi mahtunutkaan. Lämmintä kaakaota juodessa ja neuleeseen kääriytyneenä sitä kelpaa lueskella ihan mitä vaan, jopa kemiaa. Neulekeliä oon kanssa kaipaillut. Kyllähän mä neuleita kesälläkin käytän mutta nyt niitä voi käyttää ilman että kuolee lämpöhalvaukseen! Syksy on se mun juttu, vaikkakin voisi olla vähän kuivempi. Ihan vähän vaan. Sellain että ei kastu ekojen sekuntien aikana ulkoilmassa. 

Tsemppiä vikaan koulupäivään ja pian tuleekin uutta videota taas pienen tauon jälkeen! :-)

10 comments:

 1. Vooi seurailin sun blogia sillon, kun olit vaihdossa ja jotenkin tää sun uus blogi meni multa kokonaan ohi. Jään ehdottomasti seurailemaan taas. (:

  http://almaaustraliassa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oivoi kiva kun nyt löytyi! :-)

   Delete
 2. aivan ihana tää ulkoasu ja kivan olonen blogi muutenkin! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Onpa ihana blogi! Pakko liittyä lukijaksi :)


  http://fashionsivu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, tervetuloa seurailemaan mun höpötyksiäni :-)

   Delete
 4. Kesä olis kyllä voinut vielä jatkua! :( Vaikka onhan syksyssäkin puolensa, kuten mainitsit! Varsinkin ruskan värejä on ihana katsella!

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo aivan ihana vuodenaika! Tai ainakin se kuukausi, kunnes pimenee ja räntä tulee. Mutta se pieni hetki on ihana!

   Delete
 5. rakastuin tähän ulkoasuun ja väreihin!

  ReplyDelete