Monday, August 11

REUNION

Sukukokoukset on mun mielestä sellaista lystiä, missä mammat pääsee halaamaan niin kovin että henki lähtee ja sitten saa kuulla kuinka on kasvanut sitten viime näkemän mikä tosiaan oli kun itse oli vaahtosammuttimen kokoinen. Samalla saa myös kertoa elämäntarinaansa ja uskotella ihmisille, kuinka tosiaan olen se vanhempi sisko. Neljä vuotta nuorempaa siskoa luultiin minuksi, eli kaikki kysyivät onko hän nyt se maailman matkaaja... Juu. 

Se oli sellaiset mukavat 7 tuntia autossa yhteensä tuon päivän aikana, ellei enemmänkin. Mentiin siis papan (=äiskän isä) sukukokoukseen ja siellä selvisi, että papalla on 7 sisarusta, äidillä 18 serkkua ja itsellä likimain 40 pikkuserkkua joita en tunne. Huhhuh. Oli kyllä ihan kiva reissu, jos vaan porukat ois antanut kuunnella Looppia edes puolen tunnin ajan Iskelmän sijasta. Ei sillä, kyllä me niiden iskelmien mukana laulettiin myös. Tai sanoisinko että rääyttiin. Vähän saattoi aika käydä pitkäksi, kun ei oikein tuntenut sitä porukkaa. Sinne asti ei kauhean usein eksy ja sukutuntemus on tosiaan pappa ja eno suurinpiirtein. :-D

Sukukokouksessa suurimmassa roolissa olivat mun isoisovanhemmat eli papan vanhemmat ja tietty se suuri sisarusparvi. Heistä se ryhmäkuvakin on. Oli kyllä kiva nähdä kuinka suuri se suku oikeasti on, kun vähän tekemisissä heidän kanssaan on ollut. Kivoja tarinoitakin kuuli sitten siinä samalla! 

Huomenna sitten alkaa koulu. Muistankohan mitään lukiosta... Sen näkee vain kokeilemalla kai!

Tsempit teidän koulujen alkuun myös!

0 comments:

Post a Comment