Friday, September 26

ULKOILUA

Mun ulkoilu on 15 minuutin kuvailu, oli vaan pakko saada raitista ilmaa kun sisätilat alkoi vähän ahdistaa. Etenkin kun saa lukea kemian empiirisiä kaavoja ja hapetuslukuja niin että aivoista tulee yhtä mössöä. Koeviikot on kyllä yhtä piinaa, etenkin mulle kun keskittyminen ei meinaa pysyä siinä kirjassa vaan seinäkin näyttää mielenkiintosemmalta kuin elektronikonfiguraatio.

Nappasin siis ton meidän pöljän karvakoiran mukaan ja mentiin tohon meidän lähellä olevalle pellolle vähän säätämään. Siellä on kuin ihmeen kaupalla päivänkakkarat selvinnyt näistä kylmistä öistä, ihan mielettömän nätin näköistä. Meidän hauvaa ei kyllä kiinnostanut kukat vaan siellä kukkien joukossa tiimestelevät eläimet. Häntä vaan näkyi huitomassa kukkien seassa kun tuo tahvo pyöri kuin hyrrä kaiken perässä. Kun itse kyllästyi, yritin tuota meidän Manua huutaa kotiin kanssa. Eipä se sieltä hievahtanutkaan. Katsoi mua vaan pää kallellaan. 

Huomenna aloitankin sitten sen ruotsin ja hissan lukemisen. Kyllä tästä varmasti vielä selvitään...

Onnea kaikille kirjoituksista selvinneille ja ihanaa viikonloppua!

2 comments:

  1. Ihan järkevää pitää välillä opiskelujen lomassa kunnon happihyppely kauniissa maisemissa :3 Koirat on kyllä aina yhtä sulosia kun ne hyppii jossain kukkakedossa! <3

    ReplyDelete
  2. Ihanan pirtee blogi. Tulee tosi hyvä mieli kun tätä lukee. :)

    http://thesmallest-things.blogspot.fi/

    ReplyDelete