Sunday, October 5

TV-SARJARAKKAUKSIA

Henkilönä, joka viettää suurimman osan ajastaan internetin ihmeellisessä maailmassa on hyvinkin vanhoja tuttuja kaikennäköisten sarjojen katsomisessa. Ne onkin mun heikkous, leffat ja sarjat. Yksi tuottari muutamassa päivässä menee kepeästi, ellei ole jotain muuta tärkeää tekemistä. Amerikassa ollessani tutustuin uusiin ja samalla kiinnostuin taas vanhoista tutuista, mitkä nyt esittelen teille ja toivottavasti herätti kiinnostusta tai sitten meillä on sama maku ohjelmissa!

Kaikki postauksen kuvat löytyy mun Weheartitista!
Chasing Life on mun uusista tuttavuuksista. Sarja kertoo Aprilista, joka saa kuulla sairastavansa leukemiaa. Tämä osuu mitä huonoimpaan aikaan, kun vihdoin kaikki alkoi mennä hyvin töissä ja ihmissuhteissa. Sarjassa seurataan Aprilin ja hänen läheistensä vaikeuksia hänen sairautensa kanssa. Näyttelijät eivät ole ennestään tuttuja ja itse kyllä olen tykästynyt heihin, tekevät hommansa hyvin! Vaikka tarina on aika surullinen itsessään, vaikea sairaus ja menetys, on tarinaa maustettu myös pienellä huumorilla, josta tykkään. Sarjaa katsoessa jää silti sellainen hyvä mieli ja saa ymmärtämään, että vaikeuksia kohdatessa sinulla tulee olemaan joku sinua tukemassa. Sinun täytyy vain yrittää elää etsimällä sen tahdonvoiman, millä saat nostettua itsesi ylös. Olen nyt kirinyt sarjan Jenkkien tahtiin ja nyt vaan odottelen sarjan jatkumista. Tämä on se huono juttu uusissa sarjoissa, täytyy odottaa viikko (tai monta kuukautta) ennen uuden jakson  tai kauden ilmestymistä.
Teen Wolf on ollut mun arki-iltojen pelastus jo mukavan aikaa. Nyt on 4. kausi loppu ja viidettä saadaan odotella ensi kesään asti. Sarja siis kertoo Beacon Hills nimisessä kaupungissa asuvista nuorista, etenkin Scottista ja hänen porukastaan, missä jos joku on ihmissusi tms. Sarjassa kaikki hahmot ovat niin erilaisia ja symppiksiä että kaikkiin kiintyy heti. Täytyy myöntää, ettei paidattomat jätkät myöskään mitään ihan hirveää katsomista ole. Oon odottanut että sisko katsoo sarjaa ja tänään hän pääsikin 3. kauden loppuun ja itkua tihrusti aikamoisen tovin. Yksi suosikeista sarja on näyttelijöiden vuoksi. Kuka voisi vastustaa Tyler Poseyn ja Dylan O'Brianin bromancea sekä kuvauksissa että poissa kuvauksista. O'Brienin näyttelemä Stiles on niin hellyyttävä hahmo, pakkohan sarjoissa olla se ihana sarkastinen huomauttelija ja hän ajaa asiansa ihan täydellisesti. Vähän on sellaisen teinimaineen saanut sarja, mutta mulle tämä on ihanaa viihdettä etten valita ollenkaan. Sitten kun vaan nämä romanssit sarjassa menisi niin kuin itse haluaisi...
Red Band Society nousi heti suosikkeihin. Okei, tämä on vähän kuin Glee ilman musiikkia ja kertoo sairaalanuorien elämästä. Niin ja heidän tarinaansa kertoo yksi sarjan hahmoista, koomassa oleva nuori poika. Tästä sarjasta on ilmestynyt vasta kaksi jaksoa, mutta nuo kaksi jaksoa on kyllä ollut sen verran hellyyttäviä ja hauskoja, että jään katsomaan sitä ihan mielelläni. En tiedä mikä mussa nykyään on kun katson paljon sarjoja, joissa hahmoilla on jonkinlainen sairaus. Jotenkin se on ehkä korvike niille lääkärisarjoille, missä on uusi potilas joka jaksossa, kun taas nämä sarjat kertovat niistä samoista potilaista ja siten heihin kiintyy ja tutustuu. Suosittelen antamaan sarjalle mahdollisuuden. Viestikin on samankaltainen kuin Chasing Lifessa, jossa muiden tuen avulla selviää pitkälle. Ikinä ei ole yksin.
Gossip Girl on mun kestosuosikki. Rakastan tätä sarjaa niin paljon, vaikka ei se ole mitenkään kummoinen juonen kannalta - suhdekoukeroita. Kuitenkin kaikki nämä hahmot ja heidän elämäntyylinsä vetävät puoleensa. Sitten on tietenkin Ed Westwick ja hänen aksenttinsa. Katsellessani blooper-videoita  on hauska katsoa kun Ed ei keksinyt sanan amerikkalaista vastinetta, kun itse on Britti. Sitten kun itse mokaa niin se amerikkalainen aksentti vaan katoaa ja jätkä puhuu brittiaksentilla. Chuck Bass on man crush monday joka viikko. Kuka ei voisi rakastua tuohon naamaan? Sarjan seuraajat tietävät millaista fanitusta kyseinen sarja ja siinä syntyvät ihmissuhteet aiheuttavat. Kun vihdoin pääsee sinne kuudenteen kauteen on sitten surullinen ja iloinen yhtäaikaa. Kumma kyllä, katsoin sarjan viimeiset jaksot ekaa kertaa vasta Jenkeissä oltuani. Jotenkin tämän sarjan katsomien jäi, vaikka rakastan tätä ihan liikaa!

14 comments:

 1. voisinki katella et millanen toi chasing life on ku ite parannuin leukemiasta kesällä :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä toi on ihan mieletön juttu, tsemppiä ja onnea! ❤

   Ja kerro, mitäs tykkäilet :-)

   Delete
 2. Mistä katsot näitä sarjoja?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sellasesta paikasta kun watchseries.lt :-)

   Delete
 3. oh my god ED <3 oon ihan hulluna gossip girliin :)!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha joo! Vaikkei siinä tosiaan oo mitään tavallaan erikoista kun vaan ihmissuhteet niin silti hyvä viihdettä :-)

   Delete
 4. Oi tuo Chasing Life kuulosti kieltämättä sellaiselta sarjalta josta voisin tykätä, pitääpä tutustua! :3 Itse en ehkä niin paljon eri tv-sarjoja seuraa vaikka niitä olisi helppo katsoa netistäkin nykyään, tosin tuohon sarjaan aion kyllä nyt tutustua :3 Omia lemppareitani tähän asti ovat olleet vanha brittisarja "Sydämen asialla" ja "Hawaii five-0" jotka molemmat tosin poliisisarjoja :_D Mä vaan tykkään poliisisarjoista, harvemmin iskee nuorten elämästä kertovat sarjat rakkaushömppineen yms :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhah joo meidän äiti katsoo tuota Sydämen Asialla ja siitä tunnarista aina tiiän äidin kyttäävän sitä. Mutta joo toi Chasing Life on kyllä mun yksi suosikeista.

   Delete
 5. aökjfaöjfadjflkadgklad kuolin koska Teen Wolf! en tiiä melki ketään joka kattois Teen Wolfii!!!! oon siis ihan nyt meni pasmat sekasin :D (oon kyl ihan oikeesti tervejärkinen)

  ReplyDelete
  Replies
  1. !!

   Haha ihana kuulla, että joku muukin fanittaa sitä. Eipä siinä kovin erityinen juoni välttämättä ole, Dylan O'Brienin takia sitä enimmäkseen tulee kytättyä. Ja paidattomien miehien. Ja kaiken muunkin vuoksi. Hups.

   Delete
 6. Täytyy varmaan tsekata toi chasing life, kuulostaa sopivalta tähän hetkeen :) Jos kaipaat ite uusia sarjoja, kokeile sellasta kuin Faking it :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis joo oon kuullut tuosta, on pitänyt katsoa pari ekaa jaksoa ihan mielenkiinnosta! Kiitti vinkistä :-)

   Delete
 7. Voi että vähän aikaa sitten alotin kattomaan uudemman kerran gossip girliä :D Kolmas kausi menossa ja viehrähtää kyllä tosi helposti sarjojen parissa aika. Aina sitä jotenkin yrittää saaha katottua mahollisimman paljon jaksoja kun vaan kerkee ja sitten kun sarja loppuu niin on sellanen haikee ja kolkko fiilis :'D Ja samoin, Ed Westwick mun lempinäyttelijöistä <3 (=

  ReplyDelete
  Replies
  1. GG on kyllä sellaista viihdettä etten kestä! Sarjan loppuratkaisun kyllä arvaa jo melkein ekan kauden jälkeen, mutta sen ei anneta häiritä :-D

   Joo toi tunne on niin tuttu! Tulee sellainen "mitä nyt sitten tekis elämällään". Sitten löytyykin uusi rakkauden kohde.

   Delete