Saturday, December 13

LUUKKU 12: ASHTON ♥ MILA


That 70's Show on kyllä yksi mun lemppari sitcomeista. Jackie ja Michael "Kelso" on niin symppiksiä, etenkin kun tuo Kelso ei ole mikään penaalin terävin kynä ja hänen juttunsa naurattavat aina. Mitä tyhmempi juttu sen parempi. Mutta kun Jackiesta on kyse, Kelsokin vaikuttaa välkymmältä. Sydäntä aina sulattaa se, kun jonkin suosikkielokuvan tai sarjan parin näyttelijät päätyvät oikeassa elämässä yhteen myös. Tämä kävi myös tässä tapauksessa ja aws. Muistatteko muuten Scooby Doo-elokuvien Daphnen ja Fredin? Hekin ovat naimisissa. 

Ps. Syytän tätä myrskyä siitä, että netti on yltiöhidas nykyään. Kesti ladata kuvat palvelimeen varmaan puoli tuntia, enkä edes tehnyt mitään muuta samaan aikaan. Sama juttu kännykässäkin on ettei netti ole nopeimmillaan eli en voi käyttää sitä mokkulanakaan, onkohan Saunalahdella jotain ongelmia... Ärsyttävää!

2 comments:

  1. Hello, i'm a new starter blog and i found your website accidentally and i want to ask you how did you put the link in the social media icons, it would be amazing if you reply. And you have a lovely blog design ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi! Thank you so much! Sorry I don't exactly know how I did it, but I would just go on Google and type something like "social media icons to blog header" or so! Sorry I couldn't be much for help.

      Delete