Tuesday, December 16

LUUKKU 15: MIKE ♥ SUSAN


Jos väitätte, ettei Täykkärit oo yksi parhaimmista sarjoista ikinä ja että sarjan katsojien ilmekään ei värähtänyt tämän parin vuoksi, niin valehtelette itsellenne ja muille. Eikä vain Mike Delfino ja Susan Mayer, vaan ihan kaikki henkilöt sarjassa. Miten erilaisia nuo "täydelliset naiset" ovatkaan ja silti niin samanlaisia. Hämmästyttää vieläkin, miten sarjan kirjoittajat pitivät sarjan jännitystä yllä ja teki siten joka kaudesta erilaisen. Oli eri jännää nähdä etenkin kaikkien lapsien kasvaminen ihan pikkuisista taaperoista teini-ikäisiksi. Hassua. Mutta Miken ja Susanin kommelluksille sain nauraa ja itkeä heidän suruille. Oon kieltämättä aikamoinen itkupilli, ettei se varmaan palja vaadi.


" I love you once, I love you twice, I love you more than beans and rice"

2 comments:

 1. Anonymous16.12.14

  Rakastin Mikea yli kaiken tossa sarjassa!! Susan oli kyllä mun vähiten lemppari hahmo päähenkilöistä. Bree,Lynette,Gaby ja Susan, siinä parhaasta "huonoimpaan" lista sarjan naisista. Mikä on sun lista? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun mielestä Susan oli niin symppis ja voivottelin aina hänen huonolle tuurilleen, mutta tykkäsin eniten Susanista ja Mikestä yhdessä, ihania. Sydän ihan suli. Mutta en osaa oikein järjestykseen laittaa mutta Gaby on kyllä mun suosikki täykkäreistä!

   Delete