Wednesday, December 3

LUUKKU 3: CAMERON ♥ MITCHELLModern Familyn katsojat tietävätkin tämän ehkä hellyyttävimmän parin. En voi kun nostaa fiktiivistä hattua hahmojen näyttelijöille! Miten he reagoivat eri asioihin ja kuittailevat toisilleen on jotain sellaista, että sen on pakko tulla ihan selkäytimestä asti. Saan nauraa heidän kommelluksilleen ihan vatsalihakset kipeinä, etenkin kun jotenkin ohjelman kirjoittajat keksivät jos jonkinlaisia sotkuja heidän päänsä menoksi. Tavallaan tämä ei ole homopari, koska Cam on sellainen leidi, ettei kukaan vedä hänelle vertoja. Sitten heidän adoptiotytär on myös suloisin diiva ikinä ja hänen kommenteilleen nauroi melkeimpä heti kun tyttö oppi puhumaan. Modern Family on kyllä muutenkin sellainen sarja, missä on sellaisia nappisuorituksia ja kaikki sarjassa esiintyvät parit ovat yhtä tärkeitä, pitävät ohjelmaa tavallaan koossa. En yhtään ihmettele sen suosiota, mutta ihmettelen miten he pitävät sarjan näin tuoreena. Mulla ei edes riitä mielikuvitus ostoslistan tekoon. Vaikken ihan kaikkia jaksoja ole vielä nähnyt, sarja on mennen tullen mun lemppari. Mitch ja Cam on mun suosikkeja ikinä, jos ette oo vielä katsonut sitä (mikä on aika ihme, kun tuli jossain vaiheessa melkeen joka kanavalta) niin suosittelen kurkkaamaan!

4 comments:

  1. Aaaa modern family on kyl jotain niin mahtavaa! :'D<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä! Tuo sarja on kyllä ihan loistoviihdettä kertakaikkisesti!

      Delete
  2. Anonymous3.12.14

    muistan ku aloin kattomaan modern familya ni cam ja mitchell nousi heti mun lemppareiksi! en ois kyl KOSKAAN arvannu et camin näyttelijä on oikeesti hetero :D:D jos olis jommast kummast pitäny arvata ni oisin tietenki arvannu et mitchell ois ollu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo sama! Se on vaan niin uskottava roolissaan, etten olisi keksinyt edes ajatella tuollaista :-D Mutta joo ehkä yksi parhaista komediasarjoista ikinä.

      Delete