Wednesday, December 10

LUUKUT 9 & 10

Mun tietokoneella oli jotain ongelmia eilen ja muutenkin kiirettä pitänyt, ettei ole ollut aikaa edes tehdä postauksia etukäteen! Mutta tässä tulee sekä yhdeksäs ja kymmenes luukku samassa postauksessa!

Romeo & Juliet


Tarina Romeosta ja Juliasta on aina ollut mun suosikkeja. Tämä luukku ei siis ole mistään erillisestä sarjasta tai elokuvasta, vaan ihan siitä Shakespearen teoksesta. Näemmä Romeosta ja Juliasta on monet elokuvatuottajatkin kiinnostuneet myös. Vaikka siinä DiCaprion versiossa mennäänkin vähän överiksi, se versio on mun suosikki. Mun kunnassa oli myös pari kesää takaperin kesäteatteri Romeo ja Julia, jota rakastin yli kaiken. Ylistettiinhän sitä mun kunnan ulkopuolellakin, eikä ihme. Mutta vähemmästäkin heidän traaginen tarinansa on vaikuttanut kulttuureihin yms. Haluaisin mennä joskus Italiaan ja mennä sinne Julian parvekkeelle. Leffa "Rakkauskirjeitä Julialle" kertookin siitä, miten Julialle kirjoitetaan kirjeitä ja niihin saadaan vastauksia. Sekin on sellainen ihana hyväntuulen elokuva, jota suosittelen oikeestaan kenelle tahansa. 

Neil Patrick Harris & David Burtka


Taas yksi sellainen pari, joka on sellainen suloisuuspakkaus etten kestä. Kun silloin joskus kauan kauan sitten kuulin NPH:n olevan homoseksuaali täytyy myöntää, että yllätyin vähän. Tämähän tarkoittaa siis hänen olevan hyvä näyttelijä että saa hyvin hämättyä? Mutta tosiaan hän ja David ovat naimisissa ja heillä on kaksi lasta, joista toinen on Neilin ja toinen Davidin biologinen lapsi. Rikkailla onkin varaa tuollaiseen varmaan. Mutta kun oon katsonut heidän Halloween kuvia ja ihan katsoessa heidän haastattelujaan tulee vähemmästäkin hymy huulille. Etenkin kun he harhautuvat puhumaan heidän lapsistaan liiankin pitkään ja höpöttämään ties mitä he söivätkään lounaaksi joskus edellis tiistaina on aika hellyyttävä näky. Ihanat. 

2 comments:

 1. Anonymous12.12.14

  Romeo & Julia! Lue myös näytelmä, suosittelen vanhimpia käännöksiä. Näin tän saman näytelmän, ja Sauvon Romeo ja Julia on ollu pari siitä asti myös oikeesti, terveisin Sauvolainen <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai jahas onpa kiva kuulla :) Joo on ollut tarkoitus lukea, mutta aikaa ei meinaa löytyä sitten mistään! Kiitos vinkistä!

   Delete