Tuesday, January 6

TIRED OF DOING NOTHING


Mutta eikös loman idea olekin sellainen, ettei tee sitten yhtikäs mitään ja on vaan? Sitten on aika toimiva loma ollut täytyy myöntää! Vähän pienimuotoista mökkihöperyyttä ilmennyt, muttei anneta sen häiritä. 

Mikä siinä muuten on, että kaikki pitää oikeasti tehdä viime tingassa? Olisi huomiseksi kahdeksan kemian etätehtävää, enkun essee ja yleisesti biologian kertaamista ja ei, tänään niitä sitten tehdään paniikki korvan takana huutamassa. Ja täällä mä kirjoittelen teille. Toiselta kantilta voisi tätäkin miettiä, että kuka vähääkään järkevä ihminen antaa tehtäviä lomalle? Sehän on loma, eikä se tarkoita olevan enemmän aikaa tehtävien tekoon. Silloi viskataan koulukirjat kauimmaiseen kolkkaan ja sitten niiden esille ottamista harkitaan viikko koulun alun jälkeen. Kuka kuvittelee oppilaalla olevan yhtään motivaatiota tehdä yhtikäs mitään lomalla, etenkään 12 tunnin yöunien jälkeen? Lomalla hengittäminenkin vie niin paljon energiaa, kuten myös jääkaapin ja oman huoneen välillä ravaus. Ottaa oikeasti päähän joidenkin opettajien päähänpistot, että tekisi oikein mieltä osoittaa ja palauttaa ne kyseiset kemian etätehtävät vasta viikon päästä. Enkä usko opettajien tarkastaneen yhtäkään esseetä tai koetta lomansa aikana, joten miksi meidän pitäisi vielä nostaa heidän huimaa taakkaansa joillakin etätehtävillä ja matikan projekteilla? Ärsytys. Mieluummin tosiaan kuvailen mun uudella kullallani noita ihania pakkaspäiviä kuin teen frekvenssijakaumia.

Nauttikaa nyt näistä viimeisistä tunneista vapautta, kerätkää voimia heräilyyn. Itsellä tulee olemaan tuskaa nousta siinä kuuden hujakoissa bussiin. Wish me luck, I'm gonna need it.

0 comments:

Post a Comment