Thursday, January 15

WINTER YET?


Mikäs tällä Suomen säällä oikein on? Tai ehkä yleisesti pitäisi ihmetellä ja kummastella koko maapallon säätilastoja, kun lunta olisi vaikka Jupiterille jakaa. Mutta silti täällä niinkin kylmäksi luullussa Suomessa on hyvin vilu, mutta lunta voisi olla enempi. Teitä pohjoisemmassa osassa Suomea käy kateeksi! Täällä on vaan satanut lunta, pakkaset, satanut vettä, loskaa, pakkaset ja tadaa: Jäätä. 

Aina talvisin mun tasapainoaisti sanoo heipat ja sitten hiihdänkin sitten tien laidasta toiseen, kun ei pysy kurssi suorassa sitten millään. Sitten mennään naama irvessä eteenpäin ja mitä väliä sillä sitten on, jos sattuu kaatumaan n. 200m mäen aikana viisi kertaa? Ei kyllä tule istuttua kovinkaan normaalisti seuraavan viikon aikana. Eilenkin meinasin kaatua oikein kunnolla, mutta se korjausliike sai mun selän venähtämään ilkeesti johonkin hyvin huonoon suuntaan ja nyt sitten mennään Notre Damen Kellonsoittajana eteenpäin. Arvatkaa vaan tuliko vanhojentanssiharjoituksista mitään, kun piti tehdä taivutuksia tangossa? Ei. 

Mulla on vaan sellaiset putkiaivot, ettei pysty keskittymään moneen asiaan samaan aikaan. Mähän en pysy kesäisinkään pystyssä, eikä mitään vettä vahvempaa oo tullut nautittua. Sitten kun saan keskittyä tasan siihen kävelyyn, ehkä vähän jutella jonkun kanssa, niin sitten pitäisi kävelyn luonnistua. Nyt talvisinkin katson tiiviisti maahan ja katson ne sepelikohdat, missä jalka ei tosiaankaan tuu lipsumaan. Tuttuja saattaa tulla matkan varrella, mutta morjenstan silloin vaan suosiolla maahan. Ei siinä mitään. Koulun kuntotesteissäkin, kun on sitä flamingoseisontaa tms. niin hyvin pystyn tönöttämään sen puupalikan päällä, no problem. Tänään kyllä yllätin itseni, kun juoksin koulusta bussipysäkille, ettei tarvitse odottaa seuraavaa ja en edes meinannut kaatua. Yksi mummo kyllä meinasi sohaista moppivarrella otsaan, mutta sitä ei lasketa.

Mun päivät on ollut todella tylsiä, yksitoikkoisia ja siksi en oikein osannut kirjoitella tänne mitään, vieroitusoireethan siitä iski. Ajattelin silti saada aikaiseksi My Day-videon huomenna, varautukaa hyvin toimettomaan päivään :-D

1 comments:

  1. Hienoja kuvia :) Mäkin kaatuilen ja kompastelen aina...

    ReplyDelete