Tuesday, February 3

KOEVIIKOT HIITEEN

Oon varmaan maailman huonoin bloggaaja... Mutta lukiota käyvät (tai sen käyneet) varmasti osaavat kuvitella sen työ/stressimäärän, mikä siihen viikkoon ollaan kiteytetty ja kehnojen numeroiden pelossa sitä ei melkein uskalla hengittää, kun paniikissa kertaa kondensaatiota ja entalpiaa.

Tänään oli vihdoin se viimeinen koe ja tänään sai hengähtää, kunnes se taas huomenna alkaa se sama rumba. Kyllä se tästä, viikkoa piristää omat synttärit perjantaina ja tokavikat vanhojen kenraalit samana päivänä! 19... Viimeinen teinivuosi siis, kuinka kauan mä mahdan näyttää 12-vuotiaalta... Se jää nähtäväksi. Mulla on myöskin jo viime viikonloppuna Youtubeen tarkoitettu video lataamassa, eli huomenna toivon mukaan voi jo pitää silmiä auki sen varassa. Luvassa on yksi teidän lähettämistä ehdotuksista :-)

Oon onnellinen, että koeviikko on taas ohi. Mulla on niin monen monta kirjaa, jotka on pahasti laiminlyöty ja eniten käyty nettisivuni on Wilma. Tämä jos mikä kertoo tilanteestani jotain. Eilen iski myös pieni remonttivimma ja aloimme siskon kanssa purkamaan mun kattoon asti ylettyvää, kaksiovista vaatekaappia. Porakonetta ei löytynyt eli ruuvattiin jokaikinen ruuvi irti ruuvimeisselillä. En oo pitkään aikaan nauranut niin paljon, kuvitelkaa mut nikkaroimassa jotain vaatekaappia veks omasta huoneesta. Kaappi kun lähti, niin sain koota mun vaaterekin sitten samana päivänä, oon hyvin tyytyväinen huoneeseeni! Nyt pitäisi vielä saada yli 70kg putkitelkkari heivattua, niin täällä viihtyy vielä lukion loppuun asti...

Heissulivei ihanat, tästä alkaa oikeesti mun aktiivisuus! Miten teillä menee? Toivottavasti selvisitte jotenkuten hengissä koeviikoista.

0 comments:

Post a Comment